Awww... Comel Gila Anak Kucing Ni! (19 Gambar)

anak-kucing-comel
Kucing yang masih dalam fasa bayi atau masih kecil lagi memang sangat comel.

Mereka juga sangat lincah dan hiperaktif, suka berlari-lari, panjat memanjat dan kadang-kadang sampai boleh buat rumah berselerak dan berserabut dengan gelagat mereka. Anak kucing memang sangat comel!


Kadang-kadang badan kita sendiri boleh luka-luka dan tertinggal kesan parut kena cakar sebab anak-anak kucing yang masih kecil lagi memang tak ada sense untuk simpan kuku mereka, tak macam kucing yang dah besar.

Tapi lain pula sikap mereka kalau dah makin membesar. Makin malas, dah tak fun dan kalau anda main-main dengan mereka mesti mereka buat muka unimpressed dan malas nak layan. Mungkin macam kta jugalah, makin besar makin malas nak main-main.

Sebab itulah sesiapa yang ada anak-anak kucing comel yang masih kecil lagi tu, inilah masanya nak main-main dengan mereka. Ambil gambar mungkin, macam pemilik anak kucing yang sangat comel ini, Ben Torode yang tinggal di Jepun. Daisy, nama anak kucing comel tersebut yang kelihatan macam bola berbulu bermata biru memang sangat cute. Arghh, nak peluk!
anak-kucing
anak-kucing-comel
anak-kucing-cute
gambar-anak-kucing
anak-kucing-minum-susu
anak-kucing-melompat
anak-kucing-comel
anak-kucing-cute
anak-kucing-dalam-topi
anak-kucing-comel-dalam-bakul
kucing-comel-main-permainan
anak-kucing-dan-mangkuk
gambar-kucing-comel-dalam-karpet
anak-kucing-comel-menyorok
kucing-comel-terjatuh
gambar-anak-kucing-comel
kucing-comel-kesepian
anak-kucing-cute-dalam-mangkuk
anak-kucing-comel-main-piano
Sumber dari My Modern Met

Artikel Berkaitan:

No comments:

Post a Comment